Skip to main content

Steun Buddy to Buddy

Gepubliceerd
16 sep 2024
José Wissenburg

Als Kerstmakelaar geloof ik dat de kerstperiode meer is dan alleen een feest. Het is een kans om verbinding te maken, betrokkenheid te tonen, en een positieve impact te maken op de wereld om ons heen. Daarom heb ik een bijzondere manier gevonden om jouw kerstpakketten een extra dimensie te geven: met elk kerstpakket die je bij mij koopt, doneer je € 1,00 aan Buddy to Buddy.

Waarom Buddy to Buddy?

Buddy to Buddy is een organisatie die zich inzet voor het bouwen van bruggen tussen mensen met verschillende achtergronden. Door vluchtelingen te verbinden aan lokale inwoners, helpt Buddy to Buddy eenzaamheid te doorbreken en duurzame vriendschappen op te bouwen. Deze missie sluit naadloos aan bij de waarden die ik als Kerstmakelaar belangrijk vind: verbinding, empathie en respect.

In een tijd waarin groepen steeds verder uit elkaar lijken te groeien, biedt Buddy to Buddy een oplossing door mensen te helpen elkaar te vinden en te begrijpen. Dit creeert niet alleen persoonlijke vriendschappen, maar draagt ​​ook bij aan een meer harmonieuze samenleving. Met jouw kerstpakket wordt jouw cadeau veel meer dan alleen een attentie; het wordt een krachtig symbool van solidariteit en hoop, en een concrete stap richting echte verbinding.

Jouw Kerstpakket met betekenis

Wanneer je kiest voor een kerstpakket van Kerstmakelaar, draag je bij aan een groter goed. Elke euro die wij doneren helpt Buddy to Buddy bij het overwinnen van succesvolle tussen mensen, wat een cruciale stap is in het doorbreken van isolatie en het succesvolle van gelijkwaardig begrip. Op deze manier maak je van december niet alleen een feestmaand voor je medewerkers, maar ook voor degenen die extra steun en vriendschap kunnen gebruiken.

Wat betekent jouw boodschap?

Met de donatie van €1 per kerstpakket kunnen we bijdragen aan het koppelen van vluchtelingen aan lokale buddies. Dit helpt hen om zich meer thuis te voelen in hun nieuwe omgeving en duurzame vriendschappen te ontwikkelen. Jouw bijdrage maakt een tastbaar verschil in het leven van deze mensen, en brengt de kerstgedachte echt tot leven.

Bekijk onze Kerstpakketten en steun Buddy to Buddy

Kies vandaag nog voor een kerstpakket van Kerstmakelaar en voeg een extra laag van betekenis toe aan je feestvreugde. Door jouw keuze steun je niet alleen een mooi doel, maar maak je ook een positieve impact op het leven van anderen. Samen zetten we de kerstgedachte om in concrete actie en maken we van deze feestperiode een tijd van echte verbinding en betrokkenheid.

Heb je vragen over onze samenwerking met Buddy to Buddy of wil je meer weten over hoe jouw aankoop helpt? Neem dan gerust contact op!