Skip to main content

Kerstmakelaar: José Wissenburg

Ik ben Jose Wissenburg en ik ben jouw Kerstmakelaar! Na ruim 10 jaar als accountmanager in de wereld van kerstgeschenken te hebben gewerkt, voelde ik in 2016 dat het tijd was voor iets nieuws en opwindends. Met volle moed begon ik mijn eigen avontuur als ondernemer, een reis die me veel heeft geleerd en me heeft laten groeien.

Op Zoek naar de Perfectie
Als Kerstmakelaar is mijn missie simpel: bedrijven helpen om het allerleukste kerstcadeau voor hun team te vinden. Ik geloof in het belang van luisteren, zorg en creativiteit bij het vinden van het juiste geschenk, dat niet alleen waardering uitdrukt, maar ook warmte en plezier brengt.

De Magie van Kerstmis
Het is fantastisch om te zien hoe een goed gekozen geschenk niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert, maar ook bijdraagt aan een positieve sfeer op de werkvloer. Deze momenten van vreugde en dankbaarheid zijn waarom ik elke dag vol passie mijn rol als Kerstmakelaar vervul.

Unieke en Originele Geschenken
Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is de kans om te werken met unieke en originele geschenken die jong en oud aanspreken. Het is een voorrecht om deel uit te maken van deze feestelijke momenten en om bij te dragen aan de versterking van relaties binnen teams.

Samen op Weg naar Feestelijk Succes
Dus, als jij dit jaar iets speciaals wilt doen voor je team tijdens de feestdagen, sta ik voor je klaar! Laten we samenwerken om het allerleukste kerstcadeau te vinden dat past bij jouw bedrijfscultuur en de wensen van jouw team.

Je kunt mij bereiken via telefoon op 06 30127442 of stuur een e-mail naar jose@kerstmakelaar.nl. Laten we samen jouw kerstcadeauplannen tot leven brengen!

Kerstmakelaar-contactpagina-website