Skip to main content

Werkkostenregeling 2024

Gepubliceerd
8 apr 2024
José Wissenburg

Optimaal gebruik maken van de Werkkostenregeling

Vanaf 2024 is het tarief voor de WKR 1,92%. Als ondernemer begrijp je het belang van waardering en teambuilding met en voor het personeel. Kerst is de perfecte tijd om jouw waardering te tonen, maar ook om goed gebruik te maken van de Werkkostenregeling. Deze regeling stelt bedrijven in staat om onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers te geven, waaronder kerstgeschenken.

Duurzame Kerstcadeaus voor Jouw Collega’s

Dit jaar wil ik je aanmoedigen om niet alleen gulle kerstcadeaus te geven, maar ook duurzame keuzes te maken. Duurzaamheid is immers niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor het imago van je bedrijf. Denk eens na over prachtige duurzame kerstcadeaus die niet alleen gewaardeerd zullen worden door je collega’s, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Keuzeconcepten

Wil je iets anders dan het traditionele kerstpakket? Geen probleem! Ik bied ook keuzeconcepten aan, zodat er voor iedere collega iets passends is. Of het nu gaat om duurzame producten, gadgets, belevenissen of cadeau-kaarten, er is voor iedereen iets te vinden dat past bij hun persoonlijke smaak en levensstijl.

Neem snel contact met ons op!

Wacht niet langer en maak gebruik van de WKR voor een gedenkwaardige kerstviering met je collega’s. Ik sta klaar om je te helpen bij het kiezen van de allerleukste kerstcadeaus.

Neem vandaag nog contact op en laat mij je begeleiden bij het plannen van een onvergetelijke kerst voor jouw bedrijf en werknemers. Samen kunnen we zorgen voor een warme en gulle kerstsfeer, terwijl we verstandige financiële beslissingen nemen voor de toekomst. Laat deze kans niet aan jou voorbijgaan!