Skip to main content

Lokale samenwerkingen

Gepubliceerd
17 mrt 2024
José Wissenburg

Steun Lokaal bij Het Kerstpakket Kopen

Maak het extra speciaal als je kiest voor kerstpakketten die lokale ambachtslieden en ondernemers ondersteunen. Denk aan handgemaakte chocolade, ambachtelijke bieren of lokale delicatessen. Zo draag je niet alleen bij aan de gemeenschap maar bied je ook unieke producten aan je medewerkers.

Exclusiviteit en Diversiteit

Zorg ervoor dat het kerstpakket exclusief is en rekening houdt met diverse smaken en voorkeuren. Overweeg bijvoorbeeld halal of vegan opties, zodat iedereen binnen het team zich gewaardeerd voelt.
Wellness en Ontspanning

Voeg een vleugje zelfzorg toe aan het kerstpakket met wellness producten zoals aromatherapiekaarsen, ontspannende theeën, of toegang tot online meditatie-apps. Een vleugje ontspanning kan het perfecte cadeau zijn na een drukke periode.

DIY Kerstpakketten: Kerstpakket Zelf Samenstellen op een Kerstmarkt

Laat de medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen op een kerstmarkt. Uit een selectie van verschillende snacks, drankjes, wellness, boeken en zelfs een gift aan een goed doel, kan een keuze worden gemaakt. Dit geeft een gevoel van autonomie en maakt het pakket extra persoonlijk.
Goede Doelen en Maatschappelijke Betrokkenheid

Overweeg om een deel van het budget te besteden aan goede doelen of maatschappelijke initiatieven bij het kopen van kerstpakketten. Kies bijvoorbeeld producten waarvan een deel van de opbrengst naar liefdadigheid gaat.

Virtuele Kerstviering en Originele Kerstpakketten

Organiseer een virtuele kerstviering als fysieke bijeenkomsten lastig zijn. Stuur het kerstpakket op voorhand en plan een online evenement met spellen, muziek of zelfs een virtuele toast om het teamgevoel te behouden. Ontdek hoe originele kerstpakketten een extra dosis verrassing toevoegen aan deze virtuele viering.

Bovenstaande tips voor het kopen van kerstpakketten en het vinden van originele kerstpakketten zullen ervoor zorgen dat jouw kerstpakket een blijvende indruk achterlaat. Dus wacht niet langer en laat je inspireren voor het creëren van een betekenisvol geschenk voor je medewerkers.