Neem contact op met ons
voor al uw vragen

Wat doet de Kerstmakelaar voor jou:

De Kerstmakelaar is er om het kerstcadeau persoonlijker te maken en om het jou gemakkelijker te maken. Zij filtert, vraagt, inventariseert en adviseert. Wat past er bij jouw organisatie en bij de medewerkers. Ze neemt zoveel mogelijk taken uit handen en ze maakt het lekker overzichtelijk! Ervaring, kennis en creativiteit is allemaal in huis.

Het bezoeken van verschillende beurzen voor de nieuwe trends en kleuren, behoren tot haar bezigheden gedurende het hele  jaar. De Kerstmakelaar neemt de zorg uit handen tot de laatste persoon voorzien is van het gekozen kerstcadeau. Zo kan de gever het geschenk met trots overhandigen aan de ontvangers die zich vervolgens gewaardeerd voelen en blij op feestjes zullen vertellen  waarmee zij verrast zijn.

Wil je contact met de Kerstmakelaar?
Wil jij hulp of brainstormen over de mogelijkheden, en zou je het liefst de zorg overdragen? Wil je zeker zijn dat de ontvanger blij wordt van zijn of haar Kerstcadeau en iets geven dat past bij jouw organisatie?

Of wil je meer informatie over de Kerstmakelaar…

Bel dan 06 3012 7442, of mail jose@kerstmakelaar.nl. Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen, José neemt dan zo snel mogelijk contact op.