Skip to main content

Verwachtingen Kerstmakelaar

Gepubliceerd
3 jul 2024
José Wissenburg

Als je mij inschakelt, kun je rekenen op een zorgeloze ervaring. We beginnen met een consultatie om wensen en budgetten te bespreken. Daarna stel ik een selectie voor van gepersonaliseerde en creatieve geschenken. Ik zorg voor de inkoop, verpakking en tijdige levering. Kortom, ik neem alle stress weg, zodat jij kan genieten van blije medewerkers aan het eind van het jaar.

Opties voor Organisaties

Organisaties kunnen kiezen uit verschillende opties:

  1. Standaard Kerstpakketten: Voor klassieke pakketten en hoeveelheden van 1 stuk.
  2. Gepersonaliseerde Geschenken: Van een bedrijfslogo op een mok tot een persoonlijke boodschap op de kerstkaart of verpakking.
  3. Online Zelf Samenstellen: Bedrijven kunnen vanaf 24 stuks hun kerstpakketten online zelf samenstellen. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan producten, hun budget beheren en het proces efficiënt en gemakkelijk doorlopen.
  4. Online Keuzeconcept: Medewerkers kunnen via een online platform zelf hun favoriete cadeaus selecteren uit een breed assortiment, wat zorgt voor een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring.

Themageschenken

Naast kerstpakketten bied ik themacadeaus voor speciale gelegenheden zoals Pasen, Dag van de Zorg, Sinterklaas, en de zomer. Deze cadeaus zijn leuk en passend voor verschillende momenten in het jaar en helpen bedrijven om hun waardering het hele jaar door te tonen.

Maak dit Jaar Speciaal met de Kerstmakelaar!

Klaar om jouw kerstcadeau-ervaring te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen om dit jaar iets bijzonders te maken voor jouw team! Laat ons jouw stress wegnemen en jouw medewerkers verrassen met memorabele geschenken die hun waardering en motivatie versterken. Bereid je voor op een feestelijke afsluiting van het jaar met de Kerstmakelaar aan jouw zijde!