Wat doet nu eigenlijk een kerstmakelaar?

Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

De uitdaging van het vinden van het perfecte kerstgeschenk

Op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor je personeel en relaties, maar weet je niet waar te beginnen? Maak kennis met de Kerstmakelaar! Als Kerstmakelaar help ik bedrijven en organisaties bij het vinden van het perfecte geschenk dat verleden is bij de organisatie en bij de medewerkers.

Het vinden van een passend kerstgeschenk kan een hele klus zijn. Elk jaar worden de verwachtingen hoger en je zult origineel iets bedenken dat goed wordt ontvangen. daarbij komt ook nog dat je het naast alle andere werkzaamheden ‘er maar zelfs bij moet doen’. Geen zorgen, de kerstmakelaar staat voor je klaar.

Als Kerstmakelaar filter ik, vraag ik, inventariseer ik en adviseur ik wat bij jouw organisatie en bij de medewerkers verleden. Ik maak het overzichtelijk, lekker overzichtelijk en neem veel werk uit handen. Met mijn ervaring, kennis en creativiteit ga ik op zoek naar de trends en kleuren die hip zijn gedurende het jaar. Zo blijf ik altijd up-to-date en kan ik het perfecte geschenk vinden dat verleden bij jouw organisatie en bij de medewerkers.

Ik verdiep me in de organisatie en in de mensen die het geschenk ontvangen. Het is voor mij belangrijk dat de gever het geschenk met trots kan overhandigen aan de ontvanger die zich vervolgens gewaardeerd voelt en blij vertelt op feestjes waarmee hij of zij mee verrast is. Dat is waarvoor ik dit doe!

Hoe een Kerstmakelaar werkt

Een kerstmakelaar is het hele jaar druk om dat ene speciale moment aan het einde van het jaar, een moment om te laten zijn waar iedereen naar uit kan kijken. Een mooie afsluiting van het jaar om vervolgens met een frisse start het nieuwe jaar te gaan.

Dus wil jij jouw medewerkers en relaties dat speciale moment en het kerstcadeau geven waardoor hij of zij zich echt gewaardeerd voelt? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag bij het vinden van dat passende geschenk, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.