Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

Stappenplan voor het inkopen van unieke kerstgeschenken

De kerstperiode staat bekend om gezelligheid, samenzijn en het delen van warmte. Wat is er nu beter dan te beginnen met het uitdelen van een uniek kerstgeschenk om die warmte te verspreiden?

Verspreid de Kerstvreugde met een uniek kerstgeschenk voor jouw personeel

Of je nu op zoek bent naar een uniek kerstgeschenk voor je team of voor relaties en klanten, het kopen van kerstgeschenken vereist een doordachte en professionele aanpak. Wij hebben voor jou een gedetailleerd stappenplan opgesteld. Lees verder en ontdek hoe je dit jaar indruk kan maken met een uniek kerstgeschenk, met minimale moeite en maximale impact!

Stappenplan:

 1. Bepaal je budget
  Leg een stevige basis en toon vrijgevigheid: Voordat je kerstgeschenken inkoopt, is het belangrijk om je budget vast te stellen. Bepaal hoeveel je wilt uitgeven en hoeveel geschenken je nodig hebt. Vergeet daarbij niet de ware betekenis van Kerstmis – het delen van waardering en vrijgevigheid. Houd deze waarden in gedachten terwijl je een bijzondere kerstgeschenkervaring wilt delen.

 2. Ken je doelgroep
  Begrijp hun unieke behoeften en wees er echt voor hen: Ieder uniek kerstgeschenk heeft een specifieke bestemming en het is cruciaal om je doelgroep goed te begrijpen. Denk na over hun voorkeuren, interesses en persoonlijke uitdagingen. Toon empathie en houd rekening met hun unieke behoeften. Door hen centraal te stellen, maak je van je kerstgeschenken een betrouwbare uiting van erkenning en waardering.

 3. Creëer een magische ervaring met een thema die jouw personeel aanspreekt
  Of het nu gaat om luxe verwennerij, gezondheid en welzijn, of ontspanning, kies een thema dat past bij de organisatie op dat moment en bij de ontvangers. Denk aan de kleine details die een groot verschil kunnen maken. Stel met zorg de inhoud van de kerstpakketten samen en creëer een magisch en vreugdevol moment.

 4. Werk samen met een leverancier die jouw waarden deelt en begrijpt
  Maak een zorgvuldige selectie: Zoek een betrouwbare kerstgeschenkenleverancier die jouw waarden en kwaliteit deelt. Kies een partner die met passie en creativiteit producten aanbiedt. Let daarbij ook op duurzaamheid, zodat je niet alleen jouw waardering verspreidt naar de ontvangers, maar trek het breder en denk aan onze toekomst.

 5. Voeg een persoonlijk tintje aan het kerstgeschenk toe
  Maak het kerstgeschenk uniek! Controleer of er bij de gekozen keuze maatwerk en personalisatie mogelijk is. Voeg bijvoorbeeld je bedrijfslogo toe, schrijf een persoonlijke boodschap en kijk of je een speciale wens die bij de individuele behoefte van de ontvangers ligt kan vervullen. Laat zien dat je echt om hen geeft en dat hun geluk voor jou belangrijk is.

 6. Geef een betekenisvol geschenk
  Kwaliteit en duurzaamheid: Bij het kiezen van kerstgeschenken staat kwaliteit voorop. Zorg ervoor dat de producten van goede kwaliteit zijn, zodat je een blijvende indruk kan maken. Denk hierbij ook aan duurzaamheid. Kies voor unieke kerstgeschenken en kijk naar milieuvriendelijke opties, zodat je een geschenk met een positieve betekenis kan geven.

 7. Tijdigheid en zorgvuldigheid
  Bestelling en levering met zorg: Plaats je bestelling bij de gekozen leverancier en bevestig alle details: controleer het aantal kerstgeschenken en een controleer ook nauwkeurig de inhoud. Controleer de leveringsvoorwaarden en zorg ervoor dat de kerstpakketten met zorg en op tijd worden bezorgd. Maak ook afspraken over retournering en klachtenprocedures, voor het geval er toch iets misgaat.

 8. De finishing touch
  Volg op met zekerheid: Na de levering is het tijd voor een follow-up. Controleer of alle kerstpakketten correct zijn en naar tevredenheid zijn ontvangen. Verzamel feedback van de ontvangers en evalueer het proces en de resultaten. Toon waardering voor hun ervaringen en bevestig de gebeurtenissen. Door te luisteren naar hun verhalen en dankbaarheid te ontvangen, bouw je sterke relaties op en ontstaan dierbare herinneringen die lang zullen blijven hangen.
Kerstpakket Celebrate Success
Kerstpakket Wine & Nachos
Kerstpakket Powerful Teamwork

Conclusie:

Het geven van unieke kerstgeschenken is een geweldige gelegenheid om erkenning en waardering te delen tijdens de feestdagen. Met ons gedetailleerde stappenplan heb je alle tools in handen om dit jaar op een effectieve manier te werk te gaan. Van het bepalen van je budget tot het nauwkeurig afleveren van samengestelde kerstpakketten. Volg deze stappen en verzamel memorabele momenten voor je team, klanten of partners. Onthoud dat het niet alleen om het geschenk zelf gaat, maar ook om de waardering en zorg die erachter schuilgaan. Laat je kerstpakketten stralen en maak van deze kerst een tijd van onvoorwaardelijke liefde en vreugde!

Dus waar wacht je nog op?

Zet de kerstmuziek aan om in de stemming te komen en maak een afspraak met de Kerstmakelaar, het is tijd om ons aan het werk te zetten voor jouw leukste cadeau idee 2023!

SPOTIFY KERSTHITS TOP 100