Originele kerstpakketten 2023

Kerstpakket  
vanaf 1 stuk

Kerstpakket
vanaf 24 stuks

Alle Kerstcadeaus
& pakketten

Originele kerstpakketten 2023

Een geslaagd en origineel kerstpakket is een pakket dat aansluit bij de wensen en behoeften van de ontvangers. Wanneer je veel tijd en moeite steekt in het samenstellen van je kerstpakket, met zorgvuldig gekozen en passende items, hoop je natuurlijk dat degenen die het ontvangen er blij mee zijn en vooral genieten van de inhoud. Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken, want wij weten wat trendy is… Wij hebben de allerleukste producten voor jou. Want laten we eerlijk zijn: een aantrekkelijke verpakking is belangrijk, maar het draait zeker ook om de functionaliteit!

Kies voor een verrassend en origineel kerstpakket

Kies voor een origineel kerstpakket dat de ontvangers zal verrassen. Onze zorgvuldig samengestelde selectie van mooie, bruikbare en stijlvolle zorgt ervoor dat jouw kerstpakket een bijzondere ervaring wordt. Maak indruk en laat je kerstpakket lekker opvallen tussen de rest. Met ons originele kerstpakket 2023 maak je niet alleen een goede indruk, maar zorg je er ook voor dat de ontvangers zich speciaal voelen tijdens de feestdagen.

Kerstpakket budget 2023

Bij het samenstellen van een kerstpakket zijn er talloze mogelijkheden die gemakkelijk kunnen worden aangepast. De meeste kerstpakketten vallen binnen een budget van vijfentwintig tot zeventig euro. Maar of je nu meer of minder te besteden hebt voor het kerstpakket 2023, er is altijd een ruime keuze. Als kerstmakelaar sta ik klaar om het perfecte kerstpakket te vinden dat aansluit bij de wensen en vereisten van jouw organisatie. En als je liever kiest voor een online kerstgeschenk of een gepersonaliseerd cadeau, dan helpen wij je daar ook graag bij! Samen streven we naar het meest passende kerstcadeau! Ontdek de mogelijkheden van een origineel kerstpakket dat speciaal voor jou wordt samengesteld. Of je nu een klein of groot budget hebt, wij zorgen ervoor dat het kerstpakket volledig naar jouw wensen wordt samengesteld. Als kerstmakelaar heb ik toegang tot een breed scala aan producten en geschenken, waardoor we samen het perfecte kerstcadeau kunnen creëren. Of je nu kiest voor een traditioneel kerstpakket, een onlie keuzecadeau of een geschenk op maat, wij staan klaar om je te helpen. Verwen jouw medewerkers en laat ze merken dat je hun inzet waardeert met een origineel kerstpakket dat perfect past bij jouw organisatie!

Wij kijken uit naar kerst, nog maar...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

TIPS

Wil je maximale aandacht en service van jouw kerstpakket leverancier in 2023? Dan is het verstandig om op een rustiger moment contact op te nemen, aangezien de periode van oktober/november de drukste tijd is voor leveranciers van originele pakketten. Het assortiment bij de meeste leveranciers wordt al vanaf juni vastgesteld, dus maak daar gebruik van! Voor het samenstellen van een bijzonder kerstpakket kan het nodig zijn om extra levertijd in acht te nemen, vooral als de non-food producten uit China komen. Zorg dus dat je rekening houdt met de benodigde levertijd en productietijd als je grotere aantallen nodig hebt, anders geldt helaas: op = op voor deze producten. Neem dus tijdig contact op met een leverancier van originele pakketten voor het beste resultaat!

Laat een kerstpakketleverancier het werk voor je doen en kies er één die goed naar je luistert. Besteed aandacht aan de volgende drie zaken:

  1. Een goede verpakking
  2. Een begeleidende brief, kerstkaart of videoboodschap van de directeur of van het management
  3. Maak het persoonlijk en houd rekening met alles wat van belang kan zijn, zoals cultuur, religie, inkomen, opleiding, leefsituatie en/of leeftijd van de ontvangers

Vergeet de bezorgkosten van het kerstpakket niet! Om deze kosten laag te houden laat je alle pakketten op de locatie bezorgen. Check  of de directeur of leidinggevende(n)  de kerstpakketten kunnen uitdelen. Maak hier een bijzonder moment van!  Informeer de medewerkers op tijd wanneer dit zal plaatsvinden, zodat ze er voor kunnen zorgen dat ze erbij zijn. Stuur bijvoorbeeld een feestelijke uitnodiging om de nieuwsgierigheid naar het cadeau te wekken.

Voorkom vervelende situaties door niemand over te slaan bij het bestellen van kerstpakketten. Vergeet niet om rekening te houden met mensen die (langdurig) ziek zijn of freelancers. Breng alle aantallen in kaart voor een nauwkeurige offerte van de kerstpakket leverancier.

Op zoek naar fiscaal voordelige kerstpakketten voor jouw bedrijf? Houd dan rekening met de werkkostenregeling (WKR). Kerstpakketten kunnen ondergebracht worden in de ‘vrije ruimte’ van de WKR. In 2023 is de vrije ruimte over je fiscale loon tot en met € 400.000,00: 3%. Voor het bedrag van de loonsom boven € 400.000,00 is de vrije ruimte: 1,18%. Voorkom vervelende verrassingen en plan op tijd. Als het bedrag dat je onbelast wilt besteden boven de grens van de vrije ruimte uitkomt, dan moet je over het extra gedeelte 80% belasting betalen.

Op onze webshop vind je een breed assortiment kerstpakketten, zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit en originaliteit. Wil je graag een aanpassing of toevoeging doen aan een pakket? Geen probleem! Stuur ons een mail met jouw wensen en wij gaan ons best doen om jouw ideale kerstpakket te verzorgen.