Online Kerstgeschenk

Verras en verbind met online kerstgeschenken

Laat jouw collega’s zelf hun eigen geschenken kiezen op onze gepersonaliseerde webshop!

Ontdek het gemak van onze online kerstgeschenken webshop

Geef jouw collega’s dit jaar de vrijheid met online kerstgeschenken! Ontdek het gemak van onze gepersonaliseerde webshop.

Op deze webshop kunnen de medewerkers zelf één of meerdere online kerstgeschenken kiezen op een webshop die in de stijl van jouw organisatie is. Als werkgever wordt het kiezen van kerstgeschenken op deze manier heel eenvoudig!

Zodra de medewerkers  inloggen, zien zij een persoonlijk voorwoord of een filmpje van de  directeur/directie. Daarna kunnen de medewerkers kiezen uit een breed scala aan handige, originele en duurzame cadeaus, goede doelen en cadeaukaarten. De keuzemogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd!

Het beste van alles? Iedere  medewerker ontvangt het cadeau dat ze zelf online hebben uitgekozen. Zo weet je zeker dat iedereen iets krijgt waar ze echt blij van worden.

Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak van onze webshop. Vraag direct een inlogcode aan voor een online kerstgeschenken webshop die volledig aansluit bij jouw budget!

Ontdek de voordelen van onze online webshop

En dat is nog niet alles, want de online webshop biedt talloze voordelen:

  • Uitgebreide personalisatiemogelijkheden
  • Originele cadeaukaarten
  • De inlogcode is maar liefst 10 jaar geldig
  • Al mogelijk vanaf € 20,00 per persoon
  • 100% ontzorging: Wij regelen alles voor je!
  • Een groot assortiment met wel 1.500 cadeaus

    Gun jouw collega’s een unieke en persoonlijke kerstervaring. Laat ze zelf hun geschenken kiezen en samen genieten van een feestelijke tijd!

Vraag direct een persoonlijke inlogcode aan voor het online kerstgeschenk!

0
jaar geldig!
0
Vanaf € 20,00 per persoon
95
100% Ontzorging
100
Cadeau keuzes

Wij kijken uit naar kerst, nog maar...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

uitleg

Hoe werkt een online kerstgeschenk website?

Ontdek hoe je personeel van een online kerstgeschenk kiest. Met dit concept is het voor jouw organisatie super eenvoudig om medewerkers een kerstgeschenk te geven dat ze echt waarderen.

De webshop wordt op maat gemaakt in eigen huisstijl met logo en kleuren van jouw organisatie. Ook een persoonlijke kerstgroet van het bestuur of van de directeur of zelfs een videoboodschap is mogelijk.

Online Keuzecadeau
Keuzecadeau

Medewerkers loggen in met hun unieke inlogcode en kiezen uit een breed assortiment kerstgeschenken. Van luxe gebruiksartikelen tot duurzame geschenken en van woningdecoratie tot culinaire accessoires. Ook is er een optie om bij te dragen aan verschillende goede doelen.

Iedere medewerker ontvangt een aantal punten, dit aantal is afhankelijk van het beschikbare budget. Zodra de punten zijn ingewisseld, is het net zo eenvoudig als winkelen op iedere andere webshop. Het gekozen kerstgeschenk of geschenken worden vervolgens keurig bij de medewerker thuisbezorgd.

Bespaar tijd en stress bij het kiezen van een online kerstgeschenk concept en vraag direct een inlogcode aan voor jouw eigen kerstgeschenken webshop.