Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

Optimaal gebruik maken van de Werkkostenregeling

Dit jaar biedt een unieke kans om flink uit te pakken met Kerst voor je collega’s, en gebruik te maken van een fiscale regeling die je bedrijf ten goede komt: de Werkkostenregeling (WKR) van maarliefst 3%.

Vanaf 2024 wordt het tarief voor de WKR weer lager, namelijk 1,92%. Dit betekent dat er dan minder ruimte is om je collega’s te verwennen met kerstgeschenken zonder fiscale consequenties. Dus waarom wachten? Dit is het moment om actie te ondernemen!

Nu nog 3 procent
Kerstpakket en WKR

Waarom nu handelen?

Als ondernemer begrijp je het belang van waardering en teambuilding met en voor het personeel. Kerst is de perfecte tijd om jouw waardering te tonen, maar ook om goed gebruik te maken van de Werkkostenregeling. Deze regeling stelt bedrijven in staat om onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers te geven, waaronder de mooiste kerstgeschenken. Dit jaar is jouw kans om maximaal te profiteren van de WKR voordat het tarief weer wordt verlaagd.

Duurzame Kerstcadeaus voor Jouw Collega’s

Dit jaar willen we je aanmoedigen om niet alleen gulle kerstcadeaus te geven, maar ook duurzame keuzes te maken. Duurzaamheid is immers niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor het imago van je bedrijf. Denk eens na over prachtige duurzame kerstcadeaus die niet alleen gewaardeerd zullen worden door je collega’s, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Keuzeconcepten

Wil je iets anders dan het traditionele kerstpakket? Geen probleem! Wij bieden ook keuzeconcepten aan, zodat er voor iedere collega iets passends is. Of het nu gaat om duurzame producten, gadgets, belevenissen of cadeaukaarten, er is voor iedereen iets te vinden dat past bij hun persoonlijke smaak en levensstijl. Dit maakt jouw kerstgeschenken bijzonder.

Neem snel contact met ons op!

Wacht niet langer en maak gebruik van de WKR voor een gedenkwaardige kerstviering met je collega’s. De Kerstmakelaar staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kerstcadeaus.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden bij het plannen van een onvergetelijke kerst voor jouw bedrijf en werknemers. Samen kunnen we zorgen voor een warme en gulle kerstsfeer, terwijl we verstandige financiële beslissingen nemen voor de toekomst. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Op het nieuwe jaar