Keuzekado geeft de medewerkers de mogelijkheid om zelf online te kiezen!

Laat jouw collega’s dit jaar één of meerdere cadeaus zelf  kiezen op een gepersonaliseerde webshop in de stijl van jouw organisatie! Hierdoor wordt het kerstcadeau kiezen voor jou als werkgever opeens heel gemakkelijk.

Na het inloggen verschijnt er een voorwoord of filmpje van de de directeur/ directie en kan er gekozen worden uit veel handige, originele en duurzame cadeaus, kerstpakketten, goede doelen en cadeaukaarten.

 Iedere medewerker ontvangt het cadeau dat zij zelf online hebben uitgekozen.

Ervaar zelf het gemak van onze webshop en vraag gelijk vrijblijvend een inlogcode aan voor een online kerst keuze cadeau webshop die past bij jouw budget!

De voordelen van een keuze cadeau:
– 100% ontzorging
– Uitgebreide personalisatie mogelijkheden
– De inlogcode is voor altijd geldig
– Originele giftcards
– Groot assortiment met wel 1.500 cadeaus
– Vanaf € 20,00 per persoon

0
Cadeau keuzes

Vraag gelijk zo'n persoonlijke inlogcode aan!

uitleg

Wat is een keuzecadeau?

Ontdek wat een online keuzecadeau is en hoe het werkt. Met het online keuzekado is het voor jouw organisatie gemakkelijk om medewerkers een kerstcadeau te geven dat ze echt waarderen.

De webshop wordt op maat gemaakt in eigen huisstijl met het logo, kleuren van jouw organisatie. Ook een persoonlijke kerstgroet van het bestuur of van de directeur of een videoboodschap is mogelijk.

Online Keuzecadeau
Keuzecadeau

Medewerkers loggen in met hun unieke inlogcode en kiezen uit een breed assortiment kerstgeschenken. Van luxe gebruiksartikelen tot duurzame geschenken en van woningdecoratie tot culinaire accessoires. Ook is er een optie om bij te dragen aan verschillende goede doelen.

Elke medewerker ontvangt een aantal punten, afhankelijk van het budget. Zodra de punten zijn ingewisseld, is het net zo eenvoudig als winkelen op een andere webshop. Het gekozen kerstcadeau wordt vervolgens keurig bij de medewerker thuisbezorgd.

Bespaar tijd en stress bij het kiezen van een online kerstcadeau en vraag nu vrijblijvend een inlogcode aan voor jouw eigen keuzekado webshop.