Kerstpakket zelf samenstellen

Maak het persoonlijk en stel zelf online het kerstpakket samen!

Jouw kerstpakket zelf samenstellen in slechts enkele stappen

Ik geloof dat de voorpret van kerst en van Kerstpakketten samenstellen een feest moeten zijn. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om zelf het ideale kerstpakket samen te stellen voor jouw eigen personeel. Gewoon vanuit het comfort van je eigen bank of keukentafel. Een bezoek aan een showroom is niet meer nodig. Het uitkiezen kan nu heel eenvoudig en gemakkelijk online.

De uitgebreide collectie bevat meer dan 3.000 artikelen, allemaal verdeeld in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar heerlijke lekkernijen, luxe cadeaus of handige gadgets, je vindt het hier allemaal. 

Het enige wat je hoeft te doen, is op de knop “Stel direct je kerstpakket zelf samen” klikken en je kan direct  beginnen met het samenstellen van jouw zelf gekozen kerstpakket.

Samenwerken voor het perfecte kerstpakket

Samenwerken is ook bij de keuze van het kerstpakket erg belangrijk. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat je jouw keuze gemakkelijk kan delen met collega’s, zodat jullie samen kunnen overleggen en tot het perfecte kerstpakket kunnen komen. Het delen van de voorpret en ook het teamwork maakt het samenstellen nog leuker!

Na mijn akkoord op de voorraad van jouw gekozen pakket, ontvang je een factuur.

De persoonlijke touch mag niet vergeten worden. Daarom kan je tijdens het bestelproces ook zelf de verpakking van jouw kerstpakket kiezen. 

Wil je jouw kerstpakket op meerdere locaties laten bezorgen? Neem dan contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. Kies voor gemak, flexibiliteit en een unieke kerstervaring.

Stap 1:

Kies een thema of een product

Klik op de buton: Stel online je kerstpakket zelf samen en stel hier jouw favoriete kerstpakket samen. Met keuze uit meer dan 3.000 producten.

Alle producten zijn netjes gesorteerd in thema’s en categorieën met food en non-food producten.
Je kan op verschillende manieren zoeken!

Onder het kopje thema’s staan producten voor je klaar met de mooiste verpakkingen van het gekozen thema. Natuurlijk mogen ook duurzame producten niet ontbreken!

In de non-food items is de keuze minstens net zo groot. Van gezellige bordspellen tot heerlijke kookboeken en van sfeervolle kerstverlichting tot handige koffers en tassen.

Stap 2:

Vergeet niemand!

Kies het aantal pakketten, let op: denk ook aan de langdurig zieken, uitzendkrachten en andere externen.

Misschien wil je dit jaar ook een kerstpakket aan een aantal relaties geven, of aan jouw klanten? Vul het juiste aantal kerstpakketten in.

De zelf samen te stellen kerstpakketten kan je al bestellen vanaf 24 stuks.

Stap 3:

Kies de verpakking

Bij een kerstpakket hoort natuurlijk ook een feestelijke kerstverpakking. Omdat de kerstdoos het eerste is wat iemand ziet, is een mooie verpakking bijna net zo belangrijk als de inhoud.

Kom je niet uit de maat van de doos? Wij helpen je natuurlijk graag!

Stap 4:

Maak een account aan

Vul bij deze stap alle gevraagde gegevens in! Wij zorgen er dan voor dat alles op tijd en netjes op het aangegeven adres afgeleverd wordt.

Wil je een kerstkaart toevoegen in het kerstpakket? Ook dat regelen wij graag. Vraag naar de mogelijkheden.

Stap 5:

Rond je bestelling af

Als je alles hebt ingevuld, klik dan op bestellen. Nu kan je heerlijk achteroverleunen… Wij dubbelchecken of alles nog voldoende op voorraad is… Hiervan ontvang je uiteraard een bevestiging.

Pas daarna ontvang je de factuur van ons. Zo heb jij het  kerstpakket voor 2024 helemaal zelf samengesteld, online en gemakkelijk geregeld!

Wij kijken uit naar kerst, nog maar...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Testimonials: