Kerstmakelaar op zoek naar persoonlijke kerstcadeaus

Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

De uitdaging van het vinden van persoonlijke kerstcadeaus

Ben je op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau voor personeel en relaties, maar wanneer en hoe moet je daarmee beginnen? Maak kennis met de Kerstmakelaar!

Als Kerstmakelaar help ik organisaties bij het vinden van het de leukste en persoonlijke kerstcadeaus. Het vinden van een passend cadeau voor alle medewerkers is een hele klus. Elk jaar worden de verwachtingen hoger en om iedere keer weer met iets origineels te komen dat door de meesten goed wordt ontvangen en gewaardeerd vergt tijd en aandacht.

Als Kerstmakelaar filter, inventariseer en adviseer ik alles wat betreft de organisatie van het kerstcadeau voor jouw collega’s, relaties en klanten. Ik maak het lekker overzichtelijk en neem zo veel mogelijk werk uit handen.

Met mijn ervaring, kennis en creativiteit ga ik op zoek naar de trends en kleuren die hip zijn gedurende het jaar. Zo blijf ik altijd up-to-date en bied ik kerstcadeaus aan die persoonlijk zijn. Dit kunnen we bereiken op verschillende manieren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de verpakking,  persoonlijke boodschap of een bijzonder cadeau op maat. 

Als Kerstmakelaar verdiep ik mij in jouw organisatie en in de mensen die het persoonlijke kerstcadeau in ontvangst zullen nemen ontvangen. Het belangrijk dat de gever het geschenk met trots kan overhandigen aan de ontvangers, die zich vervolgens gewaardeerd voelen en blij op feestjes vertellen waarmee zij mee verrast zijn. Dat is waar het om gaat!

Hoe een Kerstmakelaar werkt

Een kerstmakelaar is het hele jaar druk om dat ene speciale moment aan het einde van het jaar, een moment om te laten zijn waar iedereen naar uit kan kijken. Een mooie afsluiting van het jaar om vervolgens met een frisse start het nieuwe jaar te gaan.

Dus wil jij jouw medewerkers en relaties dat speciale moment en een persoonlijk kerstcadeau geven waardoor zij zich echt gewaardeerd voelen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag bij het vinden van dat persoonlijke geschenk, zodat jij je er ook naar uit kan kijken!