Het beste moment voor het leukste cadeau idee voor kerst

Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

Het beste moment voor het leukste cadeau idee

Nu al op zoek naar het leukste cadeau idee voor de kerst? Het is eindelijk mooi weer en iedereen is lekker buiten. We zien onze buren weer en spreken elkaar in de tuin en op straat. De bbq’s worden veelvuldig gebruikt. Auto’s zijn gewassen en we hebben weer een gezonde blos op onze wangen van de heerlijke zonnestralen. We zijn minder gehaast en ook vrolijker! Dus wie is er bezig met kerst, en wie is er nu op zoek naar het leukste kerstcadeau-idee?

Begin nu met het zoeken naar het leukste cadeau idee voor jou

Eigenlijk is dit het perfecte moment om te beginnen. Grote organisaties zijn al druk bezig met de voorbereidingen en sommigen hebben zelfs hun keuze al gemaakt en de kerstpakketten besteld. Dus waarom zou jij niet ook alvast beginnen?

Ik weet het, kerst lijkt nog ver weg. Vaak worden kerstgeschenken vooruitgeschoven. “We beginnen er wel aan voor de zomervakantie”, hoor ik vaak. Maar dan komt die vergadering toch niet van de grond, zijn er andere prioriteiten, of is de contactpersoon toevallig net niet aanwezig. Voor je het weet is de persoon die verantwoordelijk is voor de kerstcadeaus toch al met vakantie. En dan begint de vakantieperiode.

We zijn ondertussen zes weken verder, en het wachten nog steeds op die ene collega die dit jaar wat later op vakantie ging. Het is inmiddels september… Eerst maar eens oriënteren wat er allemaal mogelijk is. Een bijzonder en op maat gemaakt kerstcadeau lijkt heel geschikt gezien het jubileumfeest eind van het jaar. Gezellig met alle medewerkers bij elkaar in een met kerst versierd restaurant onder het genot van een hapje en drankje. Of kies je toch liever zo’n heerlijke doos met allerlei lekkere hapjes en gezellige spulletjes die dan thuis uitgepakt kan worden met de familie tijdens de feestdagen? Of misschien is het nu juist erg leuk om iedereen zijn cadeau zelf via internet te laten kiezen, met een persoonlijk en op maat gemaakt cadeautje erbij, een website eigen stijl en een leuke video met een persoonlijke boodschap!

Maak je klaar voor het Kerstpakket 2023

De keuze is groot. Daarom is het juist nu het perfecte moment om op zoek te gaan naar de leukste kerstcadeau-ideeën voor jou organisatie. In een ontspannen sfeer, zonder stress, om rustig te bekijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het kerstpakket 2023! Je hebt voldoende tijd om te overleggen en keuzes te maken. Je kan heerlijk in het zonnetje de eerste plannen maken. Alles is nog mogelijk. Stel je eens voor dat je er al eind augustus uit bent, dan kan je dat weer van je to-do lijstje afstrepen. Heerlijk toch?

Pakket Bouwen aan de toekomst
Kerstpakket Ontspannen en uitwaaien
Kersthits top 100

Dus waar wacht je nog op?

Zet deze kerstmuziek aan om in de stemming te komen en maak een afspraak met de Kerstmakelaar, het is tijd om ons aan het werk te zetten voor jouw leukste cadeau idee 2023!

SPOTIFY KERSTHITS TOP 100