Kerstpakketten

Kerstpakket  
vanaf 1 stuk

Kerstpakket
vanaf 24 stuks

Kerst
Cadeaus

Originele kerstpakketten

Veel mensen zoeken ieder jaar opnieuw naar originele kerstpakketten. Maar een passend kerstpakket vinden is niet altijd even makkelijk. Ga je voor een volumineus kerstpakket vol met eten dat gezellig gedeeld kan worden onder de boom? Of wil je liever een iets kleiner kerstpakket met bijzondere kerstcadeaus? Het kan allemaal.

Het voordeel van een traditioneel kerstpakket (zoals we dat noemen, omdat het een kerstdoos is met etenswaar en vaak een luxe non-food item) is dat ze al vanaf een klein aantal te bestellen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk food kerstpakket voor de medewerkers, en voor relaties of klanten kiezen voor  een heel ander kerstcadeau.

Kerstpakket budget

Budgetten binnen een kerstpakket zijn ook gemakkelijk aan te passen. Zo liggen de meeste kerstpakket budgetten tussen de vijfentwintig en zeventig euro. Maar ook als jij meer of minder te besteden hebt aan het kerstcadeau dit jaar, is er genoeg om uit te kiezen. Als Kerstmakelaar ga ik op zoek naar het kerstpakket wat bij jouw organisatie en wensen past. Mocht je liever kiezen voor een online kerstgeschenk of een geschenk op maat? Ook daarbij helpen wij je graag! Samen gaan we voor het best passende kerstcadeau!

TIPS

Wil je maximale aandacht en service van jouw kerstpakket leverancier? Dan is het slim om op een rustiger moment contact op te nemen, omdat de periode van oktober/november de drukste tijd is voor leveranciers. Bij de meeste leveranciers is het assortiment vanaf mei al vastgesteld, dus profiteer daarvan! Voor het maken van een bijzonder kerstpakket heb je misschien meer levertijd nodig, vooral als de non-food producten uit China komen. Houd daarom rekening met levertijd en productietijd als je grotere aantallen nodig hebt. Anders geldt voor deze producten helaas: op = op.

Laat een kerstpakketleverancier het werk voor je doen en kies er één die goed naar je luistert. Besteed aandacht aan deze drie zaken:

  1. Een goede verpakking
  2. Een begeleidende brief, kaart of videoboodschap van de directeur of het management
  3. Maak het persoonlijk en houd rekening met alles wat van belang kan zijn, zoals cultuur, religie, inkomen, opleiding, leefsituatie en/of leeftijd van de ontvangers

Vergeet de bezorgkosten van het kerstpakket niet! Om deze kosten laag te houden, laat je alle pakketten op één locatie bezorgen en kijk of de directeur of leidinggevende(n)  de kerstpakketten kan uitdelen en maak er een bijzonder moment van. Informeer de medewerkers op tijd wanneer dit zal plaatsvinden, zodat ze erbij kunnen zijn. Stuur bijvoorbeeld een feestelijke uitnodiging om de nieuwsgierigheid naar het cadeau te wekken.

Voorkom vervelende situaties door niemand over te slaan bij het bestellen van kerstpakketten. Vergeet niet om rekening te houden met mensen die (langdurig) ziek zijn of freelancers. Breng alle aantallen in kaart voor een nauwkeurige offerte van de kerstpakket leverancier.

Op zoek naar fiscaal voordelige kerstpakketten voor jouw bedrijf? Houd dan rekening met de werkkostenregeling (WKR). Kerstpakketten kunnen ondergebracht worden in de ‘vrije ruimte’ van de WKR. In 2023 is de vrije ruimte over je fiscale loon tot en met € 400.000,00: 3%. Voor het bedrag van de loonsom boven € 400.000,00 is de vrije ruimte: 1,18%. Voorkom vervelende verrassingen en plan op tijd. Als het bedrag dat je onbelast wilt besteden boven de grens van de vrije ruimte uitkomt, dan moet je over het extra gedeelte 80% belasting betalen.

Op onze webshop vind je een breed assortiment kerstpakketten, zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit en originaliteit. Wil je graag een aanpassing of toevoeging doen aan een pakket? Geen probleem! Stuur ons een mail met jouw wensen en wij gaan ons best doen om jouw ideale kerstpakket te verzorgen.