Hip kerstpakket:
ISH & Tonic

Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

Hip pakket ISH & Tonic

Dit hippe kerstpakket is het ideale cadeau voor elke gin-tonic liefhebber. Het bevat alle ingrediënten die nodig zijn om de perfecte 0.0 gin-tonic te maken.

Het ISH & Tonic Pakket bevat een fles ISH London Botanical Spirit. Deze drank heeft een unieke en verfijnde smaak, die wordt verkregen door het gebruik van 20 verschillende botanicals, zoals jeneverbes, korianderzaad, engelwortel en citrusschillen. Het beste van alles is dat het alcoholvrij is, met minder dan 0,5% alcohol, wat betekent dat iedereen kan genieten van een lekkere gin-tonic, ongeacht of ze alcohol drinken of niet.

De kit bevat ook een flesje Fever Tree Indian Tonic, die bekend staat als een van de beste tonics om te gebruiken in een gin-tonic. Het is verfrissend en licht bitter, perfect in combinatie met de ISH London Botanical Spirit.

ISH & Tonic Pakket

Een unieke smaakervaring zonder de alcohol

Het glas dat bij het pakket wordt geleverd is een prachtig geslepen tumbler glas van Libbey. Het is de ideale grootte voor een gin-tonic en zorgt ervoor dat het drankje er nog aantrekkelijker uitziet.

Dit hippe kerstpakket wordt mooi verpakt, waardoor het een geweldig cadeau is om te geven of om te krijgen. Het is ook gemakkelijk te volgen dankzij de Perfect Serve instructies die bij het pakket worden geleverd.

Om de perfecte gin-tonic te maken, vul je het tumbler glas met ijsklontjes en voeg je 40 ml van de ISH London Botanical Spirit toe. Schenk er vervolgens 100 ml Fever Tree Indian Tonic bij en roer het drankje goed door elkaar. Garneer het drankje tenslotte met een takje rozemarijn en jeneverbessen voor een extra aroma en smaak.

Perfect cadeau voor gin-tonic liefhebbers

Al met al is het ISH & Tonic Pakket een fantastisch cadeau voor elke gin-tonic liefhebber. Het is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een mooi en smakelijk geschenk voor hun klanten of medewerkers.

Kijk op de webshop, bestel dit pakket vandaag nog en geef een onvergetelijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!