Door: José Wissenburg

Door: José Wissenburg

Gemak en Genot: Stel je perfecte Kerstpakket zelf samen vanuit Huis

Het is weer de tijd van het jaar waarin we ons voorbereiden op de feestelijke kerstperiode. Een van de tradities die hierbij hoort, is het samenstellen van kerstpakketten. Maar wat als je geen tijd hebt om naar een fysieke kerstshowroom te gaan of gewoon liever vanuit het comfort van je eigen huis je kerstpakket wilt samenstellen? Dan hebben wij voor jou iets moois: want het is heel eenvoudig om op onze website via Kerstpakket Zelf Samenstellen je eigen kerstpakket online samen te stellen uit een enorme keuze van meer dan 3.000 artikelen.

Hoe werkt het online samenstellen precies?

Het werkt heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk:

  1. Je gaat op zoek naar de producten in het thema dat bij de organisatie past en vult je mandje met producten naar keuze, binnen het door jou gekozen budget. Je hebt een breed scala aan opties, van heerlijke etenswaren tot leuke gadgets en handig gebruiksvoorwerpen
  2. Geef het aantal kerstpakketten aan dat je nodig hebt (het minimale aantal is 24 stuks). Zo kan je in één keer een grote bestelling plaatsen voor je hele team of organisatie
  3. Kies zelf een verpakking voor jouw kerstpakket. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zodat je het pakket kan aanpassen aan je eigen stijl en voorkeur
  4. Vul je gegevens in, zodat de bestelling correct wordt verwerkt en verzonden naar de juiste locatie. Vergeet daarbij niet de datum van aflevering aan te geven (houd een ruime marge aan zodat de pakketten iig niet te laat worden afgeleverd)
  5. Rond je bestelling af en wacht op de levering van je prachtige samengestelde kerstpakketten

Platform Zelf Samenstellen

Dit platform biedt ook basis foodpakketten aan, dit is heel handig te combineren met non-food producten. Dit vereenvoudigt je tijd en moeite bij het zoeken naar combinaties. Bovendien zijn de foodpakketten samengesteld in verschillende budgetten en thema’s, zodat er voor elk wat wils is. Een van de grote voordelen van dit zelf online samenstellen van het kerstpakket, is het brede assortiment van meer dan 3.000 producten waaruit je een keuze kan maken. Alles is overzichtelijk op thema en categorie gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste items kan vinden.

Al vanaf 24 stuks

Bij ieder kerstpakket wordt een prijs en foto weergegeven, zodat je direct ziet wat je krijgt. De prijzen worden zowel inclusief als exclusief BTW weergegeven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een ander voordeel is dat je de keuze gemakkelijk kan delen met je collega’s, zodat zij hun goedkeuring kunnen geven. Dit maakt het proces van het samenstellen van kerstpakketten voor het hele team mogelijk. Bovendien biedt dit platform de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te laten maken vanaf 24 stuks. Dit is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een persoonlijke touch en een unieke selectie van geschenken voor hun medewerkers.

Keuze geschenkdoos

Tot slot heb je een ruime keuze uit verschillende verpakkingen. Je kan de verpakking aanpassen aan je eigen stijl en voorkeur, zodat je kerstpakketten er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog eens prachtig verpakt zijn. Kortom, dit online platform maakt het mogelijk om super eenvoudig je kerstpakketten zelf samen te stellen op jouw eigen manier. Met een breed assortiment aan producten, gebruiksvriendelijke stappen en handige functies zoals het delen van keuzes met collega’s. Het creëren van het perfecte kerstpakket is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Zelf Samenstellen
Verschillende thema's zelf samenstellen
Voorbeeld doos